Negresa cu pere

Printeaza

Negresa cu pere din: faina, zahar, ulei, cacao, dulceata, pere, praf de copt, rom.

Ingrediente:Negresa cu pere

  • 350 g făină
  • 300 ml apă
  • 250 g zahăr
  • 150 ml ulei
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri dulceaţă de caise
  • 2 pere
  • 1 plic praf de copt

 

Mod de preparare:

Se pun într-un vas: apa, zahărul, uleiul şi 3 linguri de cacao şi se amestecă, pe foc, numai până se dizolvă zahărul, apoi se lasă să se răcească. Se adaugă esenţa de rom şi 2 linguri de dulceaţă şi se amestecă.

Praful de copt se amestecă cu făina şi se adaugă în compoziţie.

Se curăţă perele de coajă şi se taie cubuleţe, apoi se adaugă în compoziţie şi se amestecă cu o spatulă. Se pune hârtie de copt într-o tavă cu dimensiunile de 22×32 cm şi se toarnă compoziţia preparată.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180° C şi se coace 40-45 de minute. Se presară cu zahăr pudră şi se poate servi cu sos caramel, căpşuni, zmeură sau alte fructe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.