Negresa cu sirop

Printeaza

Negresa cu sirop din: faina, ciocolata, oua, nuca, sirop de stevie, praf de copt, vanilie, scortisoara, ghimbir.

Ingrediente:Negresa cu sirop

  • 200 g făină
  • 150 g de ciocolată neagră
  • 4 ouă
  • 2 linguri sirop de stevie
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 150 g nucă măcinată
  • esenţă de vanilie
  • scorţişoară
  • ghimbir

 

Mod de preparare:

Ciocolata se topeşte la bain-marie. Ouăle se bat spumă şi se adaugă în făină, până se obţine un aluat omogen. Se adaugă stevia şi praful de copt, apoi ciocolata topită, nuca şi aromele.

Cuptorul se încinge în prealabil. Aluatul de negresă se dă la cuptor până se rumeneşte.

Se poate servi cu sos de ciocolată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.