Negresa cu frisca

Printeaza

O reteta delicioasa de negresa cu frisca, unt, zahar, cacao, biscuiti cu unt, biscuiti cu cacao, faina, oua, paraf de copt, sare, fulgi de cocos.

Ingrediente:Negresa cu frisca

  • 170 g unt
  • 150 g zahăr
  • 3 oua
  • 90 g făină
  • 10 biscuiţi cucacao
  • 5 biscuiti cu unt
  • 30g cacao
  • 1 praf de copt
  • sare

Ingrediente decor:

  • 150g fulgi de cocos
  • 200g frisca

 

Mod de preparare:

Se freacă sau se mixează ouăle cu zahărul şi pra­ful de sare până se obţine o compoziţie cremoasă. Se adaugă untul înmuiat, fre­când în continuare, apoi se pune, în ploaie, faina cer­nută cu praful de copt şi cacaua.

La sfârşit, se adau­gă biscuiţii rupţi bucăţe­le şi se amestecă uşor pen­tru ca aceştia să rămână vi­zibili în compoziţie, fără a se sfărâma.

Se toarnă compoziţia într-o tavă dreptun­ghiulară, tapetată cu fo­lie specială pentru copt, şi se coace circa 30 de minute la temperatură potrivită.

După răcire, se taie pră­jitura pătrate. Bucăţile se tăvălesc prin fulgi de co­cos. Se taie un capac dea­supra fiecărui pătrat, doar într-o parte, şi se adaugă frişcă. Se ţine la rece până în momentul servirii.

Negresa cu frisca

Negresa cu frisca

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • negresa cu frisca

1 comentariu

  1. Buna rau negresa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.