Negresa cu glazura de ciocolata

Printeaza

Negresa cu glazura de ciocolata din: ciocolata amaruie, unt, zahar, oua, alune, faina, praf de copt, zahar pudra, cacao, ulei, esenta de rom si esenta de vanilie.

Ingrediente:Negresa cu glazura de ciocolata

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt
  • 250 g zahăr
  • 2 oua
  • 100 g alune
  • 150 g faina
  • 1 plic praf de copt

Ingrediente glazura:

  • 6 lg zahar pudra
  • 3 lg cacao
  • 2 lg ulei
  • 3 lg apa clocotita
  • Esenta de rom si vanilie

 

Mod de preparare:

Topeşte 100 g ciocolată la bain-marie impreuna cu untul şi zaharul. Lasa sa dea in clocot,, dupa care opreşte focul.

Cand s-a racit, adauga pe rand ouale, alunele zdrobite si faina in ploaie si praful de copt.

Amesteca usor pana se incorporeaza toate ingredientele.

Toarna compoziţia intr-o tava pe hartie de copt. Coaceti la 170 C pentru 25 de minute.

Se amesteca zaharul pudra cu cacaua, adaugam uleiul, amestecam bine, dupa care adaugam apa clocotita, esentele si amestecam pana se omogenizeaza.

Turnati glazura dup ace prajitura s-a racit complet.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Negresa cu fulgi de ovaz

Negresa cu ghimbir

Negresa cu ghimbir din: oua, unt, ghimbir, ciocolata, faina, praf de copt, zahar, cimbru, unt. Ingrediente: 4 ouă 250 g unt 4 linguriţe cu ghimbir uscat 460 g ciocolată neagră 60% 80 g făină 1 linguriţă cu praf de copt 300 g zahăr brun 2 linguriţe cu cimbru uscat Pentru glazura: 30 g unt 2 linguri […]

Mochete de migdale

Negresa cu migdale

Negresa cu migdale din: zahar, miere, ciocolata, oua, unt, faina, fulgi de migdale. Ingrediente: 100 g zahăr 3 linguri miere 300 g ciocolată neagră 4 ouă  100 g ciocolată cu lapte 200 g unt 100 g făină 200 g fulgi de migdale   Mod de preparare: Topeşti pe baie de aburi cele două tipuri de ciocolată. […]

 

 

Negresa cu pere

Negresa cu pere

Negresa cu pere din: faina, zahar, ulei, cacao, dulceata, pere, praf de copt, rom. Ingrediente: 350 g făină 300 ml apă 250 g zahăr 150 ml ulei 3 linguri cacao 2 linguri dulceaţă de caise 2 pere 1 plic praf de copt   Mod de preparare: Se pun într-un vas: apa, zahărul, uleiul şi 3 linguri de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.