Negresa insiropata

Printeaza

Negresa insiropata din: faina, ciocolata, oua, nuca, sirop de stevie, praf de copt, vanilie, scortisoara, ghimbir.

Ingrediente:Negresa insiropata

  • 200 g făină
  • 150 g de ciocolată neagră
  • 4 ouă
  • 2 linguri sirop de stevie
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 150 g nucă măcinată
  • esenţă de vanilie
  • scorţişoară
  • ghimbir

 

Mod de preparare:

Ciocolata se topeşte la bain-marie. Ouăle se bat spumă şi se adaugă în făină, până se obţine un aluat omogen.

Se adaugă stevia şi praful de copt, apoi ciocolata topită, nuca şi aromele.

Cuptorul se încinge în prealabil.

Aluatul de negresă se dă la cuptor până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

Negresa cu biscuiti

Negresa cu biscuiti

Negresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti. Ingrediente: 180 g unt 180 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahar pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 80 g făină 1 vârf de cuţit bicarbonat 40 g praf de cacao neagră 80 g ciocolată albă 50 g ciocolată cu lapte 120 […]

Negresa cu fulgi de ovaz

Negresa cu fulgi de ovaz

Negresa cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, faina, zahar, praf de copt, unt, ulei, ciocolata, vanilie, oua, sare. Ingrediente: Pentru baza crocantă: 200 g fulgi de ovăz 100 g făină 150 g zahăr 1/2 linguriţă praf de copt 200 g unt 1 lingură ulei pentru tavă Pentru negresa: 150 g ciocolată neagră 250 g […]

 

Negresa cu cirese

Negresa cu cirese

Negresa cu cirese din: ciocolata, unt, oua, faina, zahar, praf de copt, cacao. Ingrediente: 160 g ciocolată neagră 15 g unt 3 ouă 200 g zahăr brun 100 g făină 1/2 linguriţă cu praf de copt 2 linguri cu cacao un praf de sare 100 g nuci braziliene, rumenite şi tăiate mărunt 1 cutie cu […]

 

Negresa cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata din: ciocolata amaruie, unt, zahar, oua, alune, faina, praf de copt, zahar pudra, cacao, ulei, esenta de rom si esenta de vanilie. Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie 100 g unt 250 g zahăr 2 oua 100 g alune 150 g faina 1 plic praf de copt Ingrediente glazura: 6 lg […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.