Negresa cu magiun

Printeaza

Negresa cu magiun din: apa mienrala, zahar pudra, ulei, magiun, cacao, faina, praf de copt, nuci si ulei.

Ingrediente:

  • 250 g apa minerala
  • 250 g zahar pudra
  • 100 ml ulei
  • 4 linguri magiun
  • 2 linguri cacao
  • 600 g faina
  • 1 pliculet praf de copt

pentru glazura:

  • 150 g nuca pisate
  • 2 linguri cacao
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura ulei

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, cerni faina intr-un vas, adaugi praful de copt, torni apa minerala, zaharul pudra, uleiul, magiunul si cacaua.

Amesteci bine toate ingredientele si pui aluatul intr-o tava rotunda tapetata in prealabil cu ulei si faina.

Coci in cuptorul preincalzit 35-40 de minute.

Pentru glazura, pui intr-o craticioara toate ingredientele, mai putin nucile, si lasi la fiert pana cand compozitia capata consistenta smantanii, amestecand continuu.

Intinzi uniform nucile pisate si torni glazura de ciocolata. Tai tringhiuri si o serveste rece.

 

Negresa cu magiun

Negresa_cu_magiun

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.