Negresa cu mascarpone si ciocolata alba

Printeaza

Negresa cu mascarpone si ciocolata alba din: ciocolată neagră, unt, zahăr pudră, oua, faina, ciocolată albă, mascarpone, nuca.

Negresa_cu_mascarpone_si_ciocolata_alba

Ingrediente:

  • 150 g ciocolată neagră
  • 150 g unt
  • 100 g zahăr pudră
  • 4 ouă
  • 70 g făină
  • 100 g ciocolată albă
  • 150 g mascarpone
  • nucă pentru servit

 

Mod de preparare:

Se topesc untul şi ciocolata neagră la bain-marie si, după ce amestecul a devenit omogen, se adaugă zahărul, 3 ouă bătute ca pentru omletă si făina.

Se amestecă bine şi se toarnă aluatul într-o formă unsă cu unt. Se nivelează cu o spatulă. In ciocolata albă topită la bain-marie se adaugă mascarpone si un ou şi se amestecă.

Se pune compoziţia albă peste cea neagră din tavă şi se dă la cuptor pentru 25 de minute. După coacere, se lasă 10 minute în tavă, se scoate şi se lasă să se răcească în totalitate.

Se dă o oră la frigi­der înainte de servire. Se ornează cu nuca.

Negresa cu mascarpone si ciocolata alba

Negresa_cu_mascarpone_si_ciocolata_alba

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna negresa asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.