Negresa cu mascarpone si ciocolata alba
PrinteazaNegresa cu mascarpone si ciocolata alba din: ciocolată neagră, unt, zahăr pudră, oua, faina, ciocolată albă, mascarpone, nuca.
Ingrediente:
- 150 g ciocolată neagră
- 150 g unt
- 100 g zahăr pudră
- 4 ouă
- 70 g făină
- 100 g ciocolată albă
- 150 g mascarpone
- nucă pentru servit
Mod de preparare:
Se topesc untul şi ciocolata neagră la bain-marie si, după ce amestecul a devenit omogen, se adaugă zahărul, 3 ouă bătute ca pentru omletă si făina.
Se amestecă bine şi se toarnă aluatul într-o formă unsă cu unt. Se nivelează cu o spatulă. In ciocolata albă topită la bain-marie se adaugă mascarpone si un ou şi se amestecă.
Se pune compoziţia albă peste cea neagră din tavă şi se dă la cuptor pentru 25 de minute. După coacere, se lasă 10 minute în tavă, se scoate şi se lasă să se răcească în totalitate.
Se dă o oră la frigider înainte de servire. Se ornează cu nuca.
Negresa cu mascarpone si ciocolata alba
Pofta buna!
Foarte buna negresa asta!