Negrese cu alune si ciocolata din: ciocolata, unt, oua, zahar, alune de padure, stafide, praf de copt, zahar vanilat si faina. Ingrediente: 400 g ciocolata neagra de menaj 150 g unt 4 oua 200 g zahar 100 g alune de padure crude sfaramate 50 g stafide inmuiate in 50 ml rom 1 lingurita praf de copt […]
Negresa cu mascarpone
PrinteazaNegresa cu mascarpone din: ciocolata menaj, galbenusuri, zahar, unt, faina, praf de copt, lapte, fructe uscate, albusuri, branza mascarpone si zahar pudra.
Ingrediente:
- 500 g ciocolata menaj
- 4 galbenusuri
- 250 g zahar
- 50 g unt
- 200 g faina
- 1 praf de copt
- 1 pahar cu lapte
- 100 g nuci sau fructe uscate
pentru crema:
- 4 albusuri
- 100 g branza mascarpone
- 100 g zahar pudra
Mod de preparare:
Topeşte ciocolata la bain-marie, amestec-o cu unt, apoi las-o puţin deoparte, la cald.
Freacă gălbenuşurile cu restul de unt şi zahărul tos. Adaugă ciocolata, nucile, praful de copt.
Pune puţin câte puţin făina şi laptele, amestecând continuu.
Toarnă în forma tapetată cu hârtie de copt. Dă la cuptorul preîncăllzit pentru 20 de minute.
Când e gata, lasă la răcit. Barte albuşurile spumă cu zahărul, amestecă apoi cu brânza.
Taie negresa în pătrate, pe care le uneşti cu cremă de brânză.
Negresa cu mascarpone
Pofta buna!
Negrese cu migdale din: unt, ciocolata neagra de menaj, oua, zahar tos, pudra de cacao, faina, ciocolata cu lapte, ciocolata alba de menaj si migdale. Ingrediente: 300 g unt 300 g ciocolata neagra de menaj, rupta bucati mari 6 oua mari 300 g zahar tos 40 g pudra de cacao, cernuta 75 g faina, cernuta 100 […]
Reteta zilei: Negrese cu ciocolata neagra
Negrese cu ciocolata neagra din: unt, ciocolata neagra, pudra de cacao, zahar, esenta de vanilie, oua, faina, fulgi de ciocolata, zahar pudra. Ingrediente: 1 ceasca unt 150gr ciocolata neagra 1/4 ceasca pudra de cacao 2 cesti de zahar 1 lingura de esenta de vanilie 3 oua 1 1/4 ceasca de faina 3/4 cana […]
Pofta buna!