Negresa cu nuca
PrinteazaO reteta de negresa cu nuca din: ciocolata menaj, cacao, unt, faina, zahar pudra, oua, nuca, praf de copt si sare.
- 200 g ciocolata menaj
- 80 g cacao
- 250 g unt
- 65 g faina
- 250 g zahar pudra
- 4 oua
- 150 g nuca
- 1 pliculet cu praf de copt
- sare
Mod de preparare:
Topeşte ciocolata la bain-marie împreună cu untul. încorporează făina amestecată cu zahărul, cacaua şi praful de copt. Adaugă gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă cu un praf de sare.
Toarnă compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Din loc în loc, pune nucă tocată. Lasă la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute. Taie în pătrate şi toarnă deasupra ciocolată. Serveşte cu îngheţată de vanilie.
Negresa cu nuca
Pofta buna!
Incoming search terms:
- negresa cu nuca