Negresa cu pepene

Printeaza

Negresa cu pepene galben din: faina, unt, oua, cacao, zahar, lapte, zahar vanilat, praf de copt, pepene galben, sare.

Ingrediente:

  • 350 g faina
  • 200 g unt
  • 5 oua
  • 5 linguri cacao
  • 300 g zahar
  • 200 ml lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 4 felii pepene galben
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare Negresa cu pepene:

Combini într-un vas laptele cu zahărul şi cacaua. Pui vasul pe foc şi amesteci până când capătă consistenţa unei creme subţiri.

Dai vasul la o parte şi laşi să se răcească. Separat, freci untul până devine ca o cremă.

Pui peste cremă 3/4 din compoziţia de cacao, iar restul o păstrezi pentru a glazura.

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare, iar gălbenuşurile le adaugi unul câte unul peste crema de cacao.

Incorporezi făina amestecată cu praful de copt şi zahărul vanilat, iar la sfârşit adaugi albuşurile.

Tai miezul de pepene cubuleţe.

Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi dai la cuptor până trece testul scobitorii.

După ce s-a ră-cit, întinzi glazura şi decorezi cu feliuţe de pepene galben.

 

Negresa cu pepene galben

Negresa_cu_pepene_galben

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.