Negresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti. Ingrediente: 180 g unt 180 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahar pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 80 g făină 1 vârf de cuţit bicarbonat 40 g praf de cacao neagră 80 g ciocolată albă 50 g ciocolată cu lapte 120 […]
Negresa cu sfecla si vanilie
PrinteazaNegresa cu sfecla si vanilie din: sfeclă, unt topit, apa, cacao, faina, sare, miere, păstaie de vanilie, menta (pentru decor).
Ingrediente:
- 300 g sfeclă rasă
- 100 g unt topit
- 100 ml apă
- 100 g cacao
- 100 g făină
- 1/2 linguriţă de sare
- 5 linguriţe de miere
- 1 păstaie de vanilie
- mentă proaspătă (pentru decor)
Mod de preparare:
Intr-un bol, amestecă făina cernută, cacaua şi sarea. Curăţă şi rade sfecla crudă.
Pune în blender sfecla rasă (la temperatura camerei), untul topit şi apa caldă şi pasează până obţii o pastă omogenă.
Adaugă amestecul de sfeclă în bolul cu cacao şi făină. Pune conţinutul păstăii de vanilie, apoi mierea şi omogenizează. Compoziţia să fiecremoasă.
Dacă e nevoie, adaugă apă. Toarn-o în tavă şi dă-o la cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute. Scoate negresa când scobitoarea iese uscată.
Las-o la răcorit un sfert de oră, apoi porţionează. Ies vreo 20 de bucăţi. Decorează cu frunze de mentă.
Negresa cu sfecla si vanilie
Pofta buna!
Negresa cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, faina, zahar, praf de copt, unt, ulei, ciocolata, vanilie, oua, sare. Ingrediente: Pentru baza crocantă: 200 g fulgi de ovăz 100 g făină 150 g zahăr 1/2 linguriţă praf de copt 200 g unt 1 lingură ulei pentru tavă Pentru negresa: 150 g ciocolată neagră 250 g […]
Negresa cu cirese din: ciocolata, unt, oua, faina, zahar, praf de copt, cacao. Ingrediente: 160 g ciocolată neagră 15 g unt 3 ouă 200 g zahăr brun 100 g făină 1/2 linguriţă cu praf de copt 2 linguri cu cacao un praf de sare 100 g nuci braziliene, rumenite şi tăiate mărunt 1 cutie cu […]
Pofta buna!