Negrese cu alune si ciocolata
PrinteazaNegrese cu alune si ciocolata din: ciocolata, unt, oua, zahar, alune de padure, stafide, praf de copt, zahar vanilat si faina.
- 400 g ciocolata neagra de menaj
- 150 g unt
- 4 oua
- 200 g zahar
- 100 g alune de padure crude sfaramate
- 50 g stafide inmuiate in 50 ml rom
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita zahar vanilat
- faina
Mod de preparare:
Radeţi ciocolata pe răzătoarea mare şi topiţi-o împreună cu untul, la foc mic.
Adăugaţi ouăle, zahărul, zahărul vanilat, alunele, stafidele, praful de copt şi făină câtă este necesară pentru a obţine o compoziţie fluidă.
Turnaţi compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi coaceţi prăjitura la foc potrivit.
Lăsaţi-o apoi la răcit înainte de a o ţăiaîn bucăţi potrivite.
Negrese cu alune si ciocolata
Pofta buna!