Negrese cu cocos
PrinteazaO reteta delicioasa de negrese cu cocos din: cacao, unt, zahar fin, oua, faina, fulgi de cocos si zahar pudra.
- 100 g cacao
- 250 g unt
- 500 g de zahar fin
- 4 oua, batute
- 100 g faina
- 100 g fulgi de cocos
- zahar pudra pentru presarat (optional)
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180C/gaz 4. Se tapeteaza fundul unei tavi patrate, cu latura de 21 cm, cu hartie de copt. Se pun cacaua, untul si zaharul intr-o cratita si se tpesc usor, amestecand mereu, ca sa nu se lipeasca.
Cand amestecul s-a omogenizat, se raceste usor, dupa care se adauga ouale, unul cate unul, apoi faina si nuca de cocos.
Se rastoarna in tava si se coace 45 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului – se verifica dupa 30 de minute si se acopera cu o hartie de copt daca partea de sus s-a rumenit prea tare.
Se lasa la racit in tava, apoi se scoate cu atentie si se taie in patrate.
Negrese cu cocos
Pofta buna!
Incoming search terms:
- negrese cu cocos