Negrese cu cocos

Printeaza

O reteta delicioasa de negrese cu cocos din: cacao, unt, zahar fin, oua, faina, fulgi de cocos si zahar pudra.

Ingrediente:Negrese cu cocos

  • 100 g cacao
  • 250 g unt
  • 500 g de zahar fin
  • 4 oua, batute
  • 100 g faina
  • 100 g fulgi de cocos
  • zahar pudra pentru presarat (optional)

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180C/gaz 4. Se tapeteaza fundul unei tavi patrate, cu latura de 21 cm, cu hartie de copt. Se pun cacaua, untul si zaharul intr-o cratita si se tpesc usor, amestecand mereu, ca sa nu se lipeasca.

Cand amestecul s-a omogenizat, se raceste usor, dupa care se adauga ouale, unul cate unul, apoi faina si nuca de cocos.

Se rastoarna in tava si se coace 45 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului – se verifica dupa 30 de minute si se acopera cu o hartie de copt daca partea de sus s-a rumenit prea tare.

Se lasa la racit in tava, apoi se scoate cu atentie si se taie in patrate.

Negrese cu cocos

Negrese cu cocos

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • negrese cu cocos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.