Negrese cu ciocolata amaruie

Printeaza

Negrese cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina.

Ingrediente:Negrese cu ciocolata amaruie

  • 250 g unt nesărat
  • 200 g ciocolată amăruie
  • 4 ouă
  • 300 g zahăr tos
  • 175 g făină
  • 100 g marshmallows, tocate
  • 100 g bânuti de ciocolată, rupţi bucăţi
  • 100 g baton crocant de ciocolată, rupt bucăţi

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 4/180°C. Unge cu unt şi tapetează cu hârtie de copt o formă adâncă de copt.

Intr-un vas mic, la  bain-marie, topeşte untul şi ciocolata, amestecă omogen şi lasă să se răcească. Intr-un bol, combină ouăle cu zahărul şi apoi combină cu ciocolata. Adaugă făina cernută şi apoi marshmallows şi ingredientele rămase.

Toarnă compoziţia în tavă şi dă la cuptor 25-30 minute, până când crapă la suprafaţă, iar interiorul e încă moale. Lasă să se răcească în tavă, apoi scoate şi taie pătrate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.