Negrese cu ciocolata amaruie
PrinteazaNegrese cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina.
- 250 g unt nesărat
- 200 g ciocolată amăruie
- 4 ouă
- 300 g zahăr tos
- 175 g făină
- 100 g marshmallows, tocate
- 100 g bânuti de ciocolată, rupţi bucăţi
- 100 g baton crocant de ciocolată, rupt bucăţi
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 4/180°C. Unge cu unt şi tapetează cu hârtie de copt o formă adâncă de copt.
Intr-un vas mic, la bain-marie, topeşte untul şi ciocolata, amestecă omogen şi lasă să se răcească. Intr-un bol, combină ouăle cu zahărul şi apoi combină cu ciocolata. Adaugă făina cernută şi apoi marshmallows şi ingredientele rămase.
Toarnă compoziţia în tavă şi dă la cuptor 25-30 minute, până când crapă la suprafaţă, iar interiorul e încă moale. Lasă să se răcească în tavă, apoi scoate şi taie pătrate.
Pofta buna!