Negrese cu fasole boabe rosie

Printeaza

Negrese cu fasole boabe rosie din: fasole rosie, ciocolata, margarina, zahar de mesteacan, oua, faina, nuci.

Ingrediente:Negrese cu fasole boabe rosie

  • 200 g fasole boabe roşie (din conservă)
  • 100 g ciocolată
  • 100 g margarină vegetală bio (+ puţină pentru formă)
  • 100 g zahăr de mesteacăn
  • 4 ouă
  • 75 g făină
  • 100 g nuci mărunţite

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 6 (180 grade). Spălaţi fasolea, scurgeţi-o cu grijă şi daţi-o la mixer ca să obţineţi un piure.

Topiţi ciocolata împreună cu margarina într-o cratiţă, la foc foarte mic.

După ce s-a topit, turnaţi piureul de fasole, amestecaţi, apoi adăugaţi zahărul, ouăle unul câte unul şi, în sfârşit, făina şi nucile.

Turnaţi într-o formă cu margine înaltă unsă şi coaceţi 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.