Negrese delicioase cu migdale

Printeaza

Negrese cu migdale din: unt, ciocolata neagra de menaj, oua, zahar tos, pudra de cacao, faina, ciocolata cu lapte, ciocolata alba de menaj si migdale.

Ingrediente:Negrese_cu_migdale

  • 300 g unt
  • 300 g ciocolata neagra de menaj, rupta bucati mari
  • 6 oua mari
  • 300 g zahar tos
  • 40 g pudra de cacao, cernuta
  • 75 g faina, cernuta
  • 100 g ciocolata cu lapte, rupta bucati mari
  • 100 g ciocolata alba de menaj, rupta bucati mari
  • 100 g migdale prajite, tocate marunt

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 4/180°C. Unge cu unt o tava de copt de aprox. 24x31cm si tapeteaza baza cu hartie pergament.

Topeste untul si ciocolata neagra. Lasa apoi sa se topeasca usor. Bate ouale cu zaharul tos pana se ingroasa. Incorporeaza treptat in acest amestec pe cel de ciocolata.

Adauga cacao si faina si amesteca pana la omogenizare. La final, adauga ciocolata alba si migdalele.

Toarna in tava pregatita si coace pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 25-30 min, Pana se intareste usor.

Lasa sa se raceasca, apoi da la frigider pana se solidifica. Taie patrate si asaza-le in cutii pentru cadouri tapetate cu hartie pergament.

Negrese cu migdale

Negrese_cu_migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.