Nisetru in foitaj din: nisetru, clatite, ulei, oua, ceapa, orez, sofran, unt, sos alb, foitaj.
Ingrediente:
600 g nisetru
6 clătite
ulei
6 ouă
3 cepe
150 g orez
şofran
50 g unt
3 linguri sos alb
200 g foitaj
Mod de preparare:
Nisetrul se fierbe cu apă şi sare şi se dă la rece. Se face un pilaf din orez ulei şi şofran şi se dă la rece, iar ceapa se taie felii şi se înăbuşă în unt şi sare.
Se fierb 4 ouă, se taie felii şi se amestecă cu sosul alb gras şi sare, apoi se dau la rece.
Pe o planşetă se intind 200 g foitaj subţire. Pe el se pun clătitele, apoi pilaful, pe pilaf se pune peştele tăiat felii, apoi ouăie cu sosul alb şi la urmă ceapa.
Se înveleşte toată compoziţia în foitaj ca o ruladă şi se pune într-o tavă unsă.
Se unge cu gălbenuş, se garniseşte cu flori şi figurine din foitaj şi se unge din nou cu gălbenuş.
Se dă la cuptor 35-40 miruite. Separat se serveşte la sosieră sos picant.
Nisetru cu sos Meuniere din: nisetru, unt, lamaie, faina, sare, piper, patrunjel, marar. Ingrediente: 1 kg nisetru 3 linguri cu unt 1 lămâie 3 linguri cu faină sare piper măcinat pătrunjjel şi mărar Mod de preparare: Curăţaţi peştele de solzi, spălaţi şi lăsaţi la scurs în sită sau în şervete de hârtie. Tăiaţi peştele […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Sa cumpar si eu nisetru sa-l gatesc.