Noodles cu sos pesto

Printeaza

Noodles cu sos pesto din: avocado, caju, chili, ceapa verde, usturoi, sare, piper, crema de tartar, ulei de masline, frunze de busuioc, parmezan, taitei noodles.

Ingrediente:Noodles cu sos pesto

  • 1 avocado, copt
  • 1/4 ceasca caju
  • 3 ardei chili
  • 2 fire ceapa verde, feliata
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de piper negru proaspat macinat
  • 1/2 lingurita de crema de tartar
  • 1/3 ceasca de ulei de masline
  • 1/2 ceasca frunze de busuioc
  • 1/3 ceasca parmezan ras
  • 350 g noodles

 

Mod de preparare:

Pentru a face sosul pesto prajiti caju-ul intr-o tigaie la foc mediu cateva minute.

Desfaceti avocado, eliminati samburele, taiati bucati si puneti in blender. Adaugati caju, ardeiul iute, ceapa verde, usturoi , sare , piper negru macinat si crema de tartar.

Adaugati 1/4 ceasca de ulei de masline si procesati bine. Adaugati restul de ulei de masline si procesati din nou pana la omogenizare.

Adaugati frunzele de busuioc si parmezan si procesati din nou pana la omogenizare. Transferati sosul pesto intr-un castron si acoperiti cu folie alimentara pana la servire.

Pentru a gati taiteii, puneti apa sarata la fiert si gatiti conform instructiunilor de pe ambalaj. Puneti intr-un bol mare si amestecati cu sosul pesto.

Serviti cu parmezan ras.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.