Noodles cu susan si parmezan
PrinteazaNoodles cu susan si parmezan din: noodles, usturoi, unt, ulei de masline, parmezan, condimente, sos de peste, zahar brun, seminte de susan, ceapa verde.
- 1 pachet (200 g) noodles
- 6 catei de usturoi, tocat
- 2 linguri (30 g) de unt nesărat
- 2 linguri de ulei de măsline
- 5 linguri parmezan ras
Ingrediente sos:
- 1 lingura condimente pentru pui
- 1 lingura sos de peste
- 2 linguri condimente, dupa gust
- 1 lingura zahar brun
Mod de preparare:
Se fierb taietii conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg.
Se amestecă toate ingredientele pentru sos împreună. Se încălzește o tigaie mare și se adaugă unt și ulei de măsline. Adaugati usturoiul tocat și gatiti la foc mic 2 minute.
Se adaugă taiteii. Amestecati bine. Se adaugă câteva linguri de apă și sosul. Gatiti la foc mare și se amestecă până sosul este bine absorbit.
Opriți focul și se presara parmezan. Amestecati si serviti cu semințe de susan și ceapa verde.
Pofta buna!