Noodles in sos de soia cu chiftelute
PrinteazaNoodles in sos de soia cu chiftelute din: carne de porc, condimente, usturoi, radacina de ghimbir, noodles, ulei de masline, sos de soia, apa, suc de lamaie, zahar brun, sos de peste, ulei de masline, ceapa verde si coriandru.
- 500 g carne de porc
- 2 lingurite condimente chinezesti
- 2 catei de usturoi, tocati
- 1 lingura radacina ghimbir proaspat tocat
- 1 lingura ulei de masline
- 1 punga noodles
- 3 linguri sos de soia
- 2 linguri apa
- sucul de la o lamaie
- 1 lingura zahar brun
- 1 lingurita sos de peste
- 2 linguri ulei de masline
- 2 fire ceapa verde, fin feliate
- coriandru (pentru garnitura)
Mod de preparare:
Intr-un castron combinati carnea, condimentele chinezesti, usturoiul si ghimbirul. Se amesteca cu mainile pana se combina. Formati apoi 15-20 de chiftelute.
Se incalzeste o lingura de ulei in tigaie la foc mediu. Prajiti chiftelutele aproximativ 10 minute.
Intr-un castron mic, amestecati impreuna sosul de soia cu apa, sucul de lamaie, restul de ulei, sosul de peste si zaharul brun.. Se toarna intr-o cratita mica si se fierbe pentru cateva minute la foc mic.
Intre timp, gatiti noodles in apa clocotita 3 minute. Transferati taiteii in amestecul de sos de soia si amestecati pentru a se combina.
Garnisiti cu ceapa verde si coriandru.
Pofta buna!