Nuci umplute cu crema de ciocolata
PrinteazaNuci umplute cu crema de ciocolata din: oua, ulei, lapte, zahar, amoniu pentru prăjituri, faina, budincă cu gust de ciocolată, margarină moale, esenţă de rom.
- 3 ouă
- 100 ml ulei
- 100 ml lapte
- 100 g zahăr
- 1 plic amoniu pentru prăjituri
- făină cât cuprinde
Pentru cremă:
- 1 plic budincă cu gust de ciocolată
- 400 ml lapte
- 5 linguri zahăr
- 125 g margarină moale
- esenţă de rom
Mod de preparare:
Amesteci într-un bol ouăle, laptele, uleiul, zahărul şi amoniacul.
Adaugi făină pentru a obţine un aluat potrivit de tare şi modelezi biluţe, pe care le coci în formă specială.
Prepari budinca conform instrucţiunilor de pe plic. După ce s-a răcit budinca, adaugi margarina moale şi esenţa de rom şi omogenizezi crema.
Umpli cojile cu cremă, le pudrezi cu zahăr şi le laşi o noapte să se înmoaie.
Nuci umplute cu crema de ciocolata
Pofta buna!