Nuga

Printeaza

Nuga

Ingrediente:Nuga

  • 6 ouă
  • 2 căni de zahăr
  • 3/4 cană făină
  • 1 cană nucă tocată mărunt
  • 1/2 pachet margarină
  • 2 pachete zahăr vanilat
  • 2 foi napolitană
  • 50 ml apă

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile cu o cană de zahăr, 3/4 cană făină şi 1 cană de nucă. Tapetezi o tevă şi dai compoziţia la cuptor la foc potrivit şi aşa ai obţinut bezeaua.

Freci gălbe­nuşurile cu 1 cană zahăr, adaugi 50 ml apă şi freci la bain- marie. Când s-a răcit, adaugi 1/2 pachet margarină şi 2 pachete de zahăr vanilat. Aceasta este crema galbenă.

Cum montezi prăjitura: o foaie napolitană, cremă galbenă, bezea, cremă galbenă, foaie napolitană. Presezi cu o greutate şi o laşi aşa până a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.