Nugget cu proteine

Printeaza

Nugget cu proteine din: hrisca, nuca de cocos uscata, fistic, curmale, miere, spirulina, praf de roscova.

Ingrediente:Nugget cu proteine din: hrisca, nuca de cocos uscata, fistic, curmale, miere, spirulina, praf de roscova

  • două ceşti de hrişcă încolţită
  • o ceaşcă de nucă de cocos uscată
  • o ceaşcă de fistic
  • un sfert de ceaşcă de curmale, curăţate de sâmburi şi mărunţite
  • două linguri de miere
  • o lingură de spirulină
  • o lingură de praf de roşcovă

 

Mod de preparare:

Puneţi hrişcă la înmuiat în apă timp de şase până la opt ore. Scurgeţi-o şi clătiţi-o până când apa rămâne limpede.

Deshidrataţi hrişcă până devine crocantă, cam şase ore, la 43 grade C.

Intr-o râşniţă de cafea, măcinaţi nuca de cocos uscată până se face făină.

Intr-un mixer, procesaţi toate ingredientele laolaltă până se combină bine, dar rămân grunjoase.

Formaţi din ele pătrăţele.

Deshidrataţi la 63 grade C, timp de două ore. Reduceţi temperatura la 43 grade C şi întoarceţi nuggeţii. Continuaţi deshidratarea timp de douăsprezece ore, sau până se usucă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.