Sos de menta pentru carnea de miel din: menta, zahar, sare, otet de mere. Ingrediente: 1 legatura menta 1 lingura zahar 1/2 lingurita sare 75 ml otet de mere Mod de preparare: Tocati menta si amestecati cu zahar si sare intr-un bol, apasand cu lingura pe frunzele de menta si zahar pentru […]
Nugget cu proteine
PrinteazaNugget cu proteine din: hrisca, nuca de cocos uscata, fistic, curmale, miere, spirulina, praf de roscova.
Ingrediente:
- două ceşti de hrişcă încolţită
- o ceaşcă de nucă de cocos uscată
- o ceaşcă de fistic
- un sfert de ceaşcă de curmale, curăţate de sâmburi şi mărunţite
- două linguri de miere
- o lingură de spirulină
- o lingură de praf de roşcovă
Mod de preparare:
Nugget cu proteine: Puneţi hrişcă la înmuiat în apă timp de şase până la opt ore. Scurgeţi-o şi clătiţi-o până când apa rămâne limpede.
Deshidrataţi hrişcă până devine crocantă, cam şase ore, la 43 grade C.
Intr-o râşniţă de cafea, măcinaţi nuca de cocos uscată până se face făină.
Intr-un mixer, procesaţi toate ingredientele laolaltă până se combină bine, dar rămân grunjoase.
Formaţi din ele pătrăţele.
Deshidrataţi la 63 grade C, timp de două ore. Reduceţi temperatura la 43 grade C şi întoarceţi nuggeţii. Continuaţi deshidratarea timp de douăsprezece ore, sau până se usucă.
Pofta buna!
Pui cu miere si curry din: pui, unt, miere, sare, mustar, curry. Ingrediente: 1 kg pui 100 gr unt topit 50 gr miere 1 lingurita sare 1-2 lingurite mustar 1 lingurita curry Mod de preparare: Amestecati toate ingredientele, cu exeptia puiului. Dati puiul cu mixul de condimente si asezati intr-o tava. Incalziti cuptorul la […]