O noua reteta de drob de miel
PrinteazaO reteta de drob de miel din: organe de miel, ceapa verde, patrunjel, marar, sare, piper, oua si delikat.
- organele de miel
- ceapa verde 6 legaturi
- patrunjel
- marar cat mai mult
- sare
- piper
- oua
- delikat
Mod de preparare:
Se fierb organele de miel, se dau prin masina de tocat,se amestaeca foarte bine cu ouale batute foarte bine, se pune sare, piper si delikat dupa gust. Separat se calesc ceapa mararul si patrunjelul in putin ulei.dupa ce s-au calit verdeturile se amesteca cu organele fierte.
Se unge o tava cu ulei se intinde praporul de miel, care in prealabil a fost pus la incalzit in apa calduta si se pune amestacul obtinut in tava. Optional se pot pune oua fierte in compozitia rezultata.
Se acopera compozitia cu praporul si se da la cuptor pana se maroneste(se inchide la culoare).Se serveste rece cu ridichi sau ceapa sau in combinatie cu cozonac.
Incercati si nu o sa va para rau. merge foarte bine pentru cei care vor sa incerce placeri combinate. Nu o sa va para rau.
Poftă bună!