Ou ochi cu ceapa

Printeaza

Ou ochi cu ceapa din: ulei de masline, ceapa, zahar brun, cartofi, ou, boabe de mustar, rosii, otet balsamic, sare si piper.

Ingrediente:

  • 40 ml ulei de masline
  • 1/2 ceapa alba sau rosie taiata marunt
  • 10 g zahar brun
  • 50 g cartofi rasi
  • 1 ou
  • 10 g boabe de mustar
  • 2 rosii taiate felii
  • 10 ml otet balsamic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul de măsline într-o cratiţă. Căleşte ceapa cu zahărul până se rumeneşte.

Scoate-o din tigaie şi las-o deoparte. Amestecă cartofii cu restul de ceapă, muştar şi apoi condimentează.

Pune uleiul rămas într-o tigaie, adaugă amestecul de cartofi, lasă-i la copt pentru 8-10 minute, până devin aurii, întorcându-i de câteva ori. Prăjeşte oul.

Aranjează roşiile pe o farfurie şi stropeşte-le cu oţet balsamic. Aşază cartofii copţi peste roşii, apoi oul şi ceapa rumenită deasupra.

Ou ochi cu ceapa

Ou_ochi_cu_ceapa

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Ou cu ceapa ….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.