Ochiuri cu andive cu garnitură de şuncă tocată

Printeaza

Ochiuri cu andive cu garnitură de  şuncă tocată

Ingrediente:

  • 12 ouă
  • 400 g andive
  • 100 g unt
  • 120 g şuncă
  • 1/2 l lapte
  • 1 lingură făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Ochiuri cu andive cu garnitură de  şuncă tocată: Andivele se curăţă, se spală şi se fierb în apă cu sare şi 15 g unt, 8-10 minute.

Se strecoară, se scurg bine şi se aşază într-un vas de gratinat bine uns cu unt.

Se dă la cuptor cu 2 linguri supă.,între timp se prepară ochiurile, se aşază estetic peste andive şi se napează totul cu sos alb (făcut din lapte, unt, făină şi sare).

Deasupra se presară cu şuncă tocată şi se servesc calde.

 

Pofta buna!

 

Detoxifierea de Primăvară: Ghidul Complet cu Alimente și Băuturi pentru Revigorarea Organismului

Detoxifierea de Primăvară: Ghidul Complet cu Alimente și Băuturi pentru Revigorarea Organismului. Primăvara este momentul perfect pentru a revigora organismul și a-l detoxifia de excesele sezonului rece. Acest proces nu înseamnă doar eliminarea toxinelor, ci și revitalizarea întregului sistem printr-o alimentație sănătoasă și echilibrată. În acest articol, vom explora cele mai bune alimente și băuturi […]

Ghimbir Murat: Rețetă cu Gust Picant

Ghimbir Murat: Rețetă cu Gust Picant din: ghimbir, otet de orez, apa, zahar, sare, usturoi, fulgi de ardei iute. Ghimbirul murat este o tradiție culinară în multe culturi asiatice, cunoscut pentru aroma și gustul său intens și picant. A fost folosit inițial pentru a conserva ghimbirul și a-i prelungi viața de raft.   Ingrediente: 200g […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.