Ochiuri cu creveti
PrinteazaO reteta de oua cu creveti din: oua, creveti, sos de soia, sare, piper, busuioc si ulei. In loc de ochiuri puteti face omleta pe care sa presarati apoi branza si patrunjel tocat marunt.
- 10 oua
- 250 gr creveti
- 5 linguri sos de soia
- sare
- piper
- busuioc
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Crevetii se fierb, se scot din apa in care au fiert si se pun intr-un castron. Se toarna peste ei sosul de soia, busuioc, sare si piper dupa gust si se amesteca, cu grija sa nu ii sfaramati.
Se prajesc ouale ochiuri, se iau cu paleta din tigaie, se scurg de ulei si se aseaza apoi pe un platou. Se toarna peste ouale ochiuri crevetii cu sosul de soia, se presara patrunjel tocat marunt si se servesc calde.
Ochiuri cu creveti
Pofta buna!