Ochiuri cu andive cu garnitură de şuncă tocată

Printeaza

 Ochiuri cu andive cu garnitură de  şuncă tocată

Ingrediente:Ochiuri cu andive cu garnitură de  şuncă tocată

  • 12 ouă
  • 400 g andive
  • 100 g unt
  • 120 g şuncă
  • 1/2 l lapte
  • 1 lingură făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Andivele se curăţă, se spală şi se fierb în apă cu sare şi 15 g unt, 8-10 minute.

Se strecoară, se scurg bine şi se aşază într-un vas de gratinat bine uns cu unt.

Se dă la cuptor cu 2 linguri supă.,între timp se prepară ochiurile, se aşază estetic peste andive şi se napează totul cu sos alb (făcut din lapte, unt, făină şi sare).

Deasupra se presară cu şuncă tocată şi se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.