Ochiuri cu spanac I

Printeaza

Ochiuri cu spanac I

Ingrediente:Ochiuri cu spanac I

  • 10 ou
  • piure de spanac
  • 50 unt  sau 150 g smîntînă
  • sare

 

Mod de preparare:

Pregătim ochiuri fierte în apă. Aran­jăm pe o farfurie piureul de spanac. Luăm ochiurile cu lingura de spu­muit şi le aşezăm pe spanac.

Peste ochiuri punem bucăţele de unt sau turnăm unt fierbinte. Le putem servi şi cu smîntînă. Se mănîncă cu mămăliguţă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.