Ochiuri cu spanac II

Printeaza

Ochiuri cu spanac II

Ingrediente:Ochiuri cu spanac II

  • 10 ouă
  • piure de spanac
  • 10 linguri sos alb
  • 1 lin­gură parmezan ras
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbem ochiurile în apă clocotită şi le scoatem mai moi. Pregătim un sos alb. Intr-un vas de sticlă rezistent la foc punem piureul de spanac. Peste spanac aşezăm ochiurile. Turnăm sosul alb acoperindu-le bine.

Presărăm puţin parmezan ras (sau caşcaval), iar deasu­pra punem cîteva bucăţele mici de unt proaspăt. Dăm vasul la cuptor pînă ce se rumeneşte puţin sosul.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Nu-mi place spanacul cu oua.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.