Ochiuri in casolete la capac cu garnitură de roşii sotate şi şuncă

Printeaza

Ochiuri in casolete la capac  cu garnitură de roşii sotate şi şuncă din: casolete, oua, rosii, sunca, sare, usturoi, unt, zahar. 

 

Ingrediente:Ochiuri in casolete la capac cu garnitură de roşii sotate şi şuncă

  • 12 casolete
  • 12 ouă
  • 600 g roşii
  • 100 g şuncă
  • sare
  • 5 căţei de usturoi
  • 120 g unt
  • zahăr

Mod de preparare:

Roşiile se sotează în unt, sare, zahăr şi usturoi.

Cînd au scăzut se împart în casoletele unse cu unt, se sparge în fiecare cîte un ou şi se dau la cuptor într-o tavă cu apă, circa 5 minute ca ouăle să rămînă moi.

Cind sînt gata, se scot şi peste ouă se pune şunca încălzită .

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Fuuuuaaa, complicat rau reteta asta, cand o faci, sa-mi opresti si mie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.