Ochiuri in casolete la capac cu garnitură de roşii sotate şi şuncă
PrinteazaOchiuri in casolete la capac cu garnitură de roşii sotate şi şuncă din: casolete, oua, rosii, sunca, sare, usturoi, unt, zahar.
- 12 casolete
- 12 ouă
- 600 g roşii
- 100 g şuncă
- sare
- 5 căţei de usturoi
- 120 g unt
- zahăr
Mod de preparare:
Roşiile se sotează în unt, sare, zahăr şi usturoi.
Cînd au scăzut se împart în casoletele unse cu unt, se sparge în fiecare cîte un ou şi se dau la cuptor într-o tavă cu apă, circa 5 minute ca ouăle să rămînă moi.
Cind sînt gata, se scot şi peste ouă se pune şunca încălzită .
Pofta buna!
Fuuuuaaa, complicat rau reteta asta, cand o faci, sa-mi opresti si mie