Ochiuri in sos de rosii cu oregano si boia dulce
PrinteazaOchiuri in sos de rosii cu oregano si boia dulce din: ceapa, ulei, sare, suc de rosii, oregano, boia dulce, oua, patrunjel, cascaval.
Ingrediente:
- 1 ceapă
- 2 linguri ulei
- sare
- 400 ml suc de roşii
- 1/2 linguriţă oregano
- 1/2 linguriţă boia dulce
- 4 ouă
- 2-3 fire pătrunjel
- 1 felie caşcaval
Mod de preparare:
Razi ceapa şi o căleşti în ulei până devine uşor sticloasă. între timp, amesteci sucul de roşii cu sare, oregano şi boia dulce. Torni sucul peste ceapă şi laşi să dea în câteva clocote.
Spargi ouăle în tigaie, acoperi cu un capac şi ţii 4-5 minute, la foc mic. înainte de a servi, presari caşcaval ras şi pătrunjel.
Ochiuri in sos de rosii cu oregano si boia dulce
Pofta buna!