Ochiuri in sos de rosii cu oregano si boia dulce

Printeaza

Ochiuri in  sos de rosii cu oregano si boia dulce din: ceapa, ulei, sare, suc de rosii, oregano, boia dulce, oua, patrunjel, cascaval.

Ochiuri_in_sos_de_rosii_cu_oregano_si_boia_dulce

Ingrediente:

  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 400 ml suc de roşii
  • 1/2 linguriţă oregano
  • 1/2 linguriţă boia dulce
  • 4 ouă
  • 2-3 fire pătrunjel
  • 1 felie caşcaval

Mod de preparare:

Razi ceapa şi o căleşti în ulei până devine uşor sticloasă. între timp, amesteci sucul de roşii cu sare, oregano şi boia dulce. Torni sucul peste ceapă şi laşi să dea în câteva clocote.

Spargi ouăle în tigaie, acoperi cu un capac şi ţii 4-5 minute, la foc mic. înainte de a servi, presari caşcaval ras şi pătrunjel.

Ochiuri in  sos de rosii cu oregano si boia dulce

Ochiuri_in_sos_de_rosii_cu_oregano_si_boia_dulce

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.