Ochiuri in casolete la capac cu garnitură de fileuri de sardele

Printeaza

Ochiuri in casolete la capac cu garnitură de fileuri de sardele

Ingrediente:Ochiuri in casolete la capac cu garnitură de fileuri de sardele

  • 12 casolete
  • 12 ouă
  • 150 g şuncă
  • 200 g fileuri de sardele
  • 5 linguri sos Madera
  • 80 g unt.

 

Mod de preparare:

Casoletele se ung gros cu unt, se presară cu şunca tocată, se sparge în fiecare cîte un ou, se sărează şi se dau la cuptor într-o tavă cu apă circa 5 minute, ca ouăle să rămînă moi.

Se scot casoletele din cuptor, peste ouă se pun fileurile de sardele calde şi se napează cu sos Madera.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.