Ochiuri în pârjoale
PrinteazaO reteta de ochiuri in parjoale din: carne tocata, paine, galbenus, usturoi, maghiran, ulei, unt, oua, piper, sare si patrunjel.
- 500 g carne tocată
- 2 felii pâine înmuiată în lapte
- 1 gălbenuş crud
- 5-6 căţei de usturoi
- 1 vârf cuţit de măghiran pesmet
- 50 ml ulei
- 50 g unt sau margarină
- 6 ouă
- piper
- sare
- pătrunjel
Mod de preparare:
Luaţi un castron şi pui carnea, pâinea, gălbenuşul, sarea, piperul, usturoiul, măghiranul şi pătrunjelul verde. Amestecaţi bine ingredientele şi faceţi pârjoale, pe care le tăvăleşti prin pesmet, apăsaţi la mijloc cu lingura, astfel încât să se facă o adâncitură.
Încălziţi uleiul într-o cratiţă şi puneţi pârjoalele. În fiecare adâncitură spargeţi câte 1 ou. Serviţi pârjoalele fierbinţi.
Ochiuri în pârjoale
Pofta buna!