Ochiuri prăjite cu rinichi

Printeaza

Ochiuri prăjite cu rinichi

Ingrediente:Ochiuri prăjite cu rinichi

  • 10 ouă
  • 1 rinichi de viţel
  • 1 ceapă
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiem felii un rinichi de viţel. Prăjim uşor în unt, să nu se rumenească, o ceapă tăiată mărunt.

Punem feliile de ri­nichi şi lăsăm să se prăjească încet 10— 15 minute.

Presărăm piper şi sare. Aşe­zăm pe o farfurie caldă feliile de rinichi, iar peste ele, ochiuri prăjite.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.