Ochiuri romanesti cu smantana

Printeaza

Ochiuri romanesti cu smantana din: oua, smantana, sare.

Ingrediente:Ochiuri romanesti cu smantana

  • 2 ouă de persoană,
  • minimum 1/2 l smântână fluidă (pentru 4-6 ochiuri)
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un vas puţin mai larg, se pune smântână (eventual subţiată cu apă) la fiert, în momentul în care smântână dă în clocot, se sparg ouăle şi se răstoarnă în smântână, ca şi în cazul ochiurilor româneşti simple.

După 3-5 minute, se ia vasul de pe foc şi se servesc ochiurile fierbinţi, în smântână în care au fiert.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am facut niciodata, am zis ca o sa incerc si eu o data sa fac asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.