Omleta cu busuioc si parmezan din: oua, smantana, patrunjel, marar, ceapa verde, busuioc, parmezan, ulei, sare, piper. Ingrediente: 5 oua 2 linguri de smantana 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar 2-3 fire de ceapa verde cateva frunze de busuioc 50 g parmezan ras 2 linguri de ulei piper sare Mod de preparare: […]
Omleta cu anghinare si parmezan
PrinteazaOmleta cu anghinare si parmezan din: unt, oua, maioneza, anghinare, parmezan.
Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos.
Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de foame și menținerea unei greutăți corporale sănătoase.
O masă echilibrată de mic dejun ar trebui să includă alimente bogate în carbohidrați complecși, proteine și grăsimi sănătoase. Acestea pot include ouă, cereale integrale, fructe și legume proaspete, brânză, iaurt sau lapte degresat, nuci și semințe.
Să sari peste micul dejun sau să alegi alimente procesate și pline de zahăr poate duce la o creștere a poftelor alimentare nesănătoase în timpul zilei, la o scădere a nivelului de energie și la o încetinire a metabolismului.
Prin urmare, este important să încerci să faci alegeri alimentare sănătoase și să îți faci timp pentru a lua un mic dejun nutritiv în fiecare dimineață.
Ingrediente:
- 1 lingura unt
- 2 oua batute
- 1-2 linguri maioneza
- 1 cutie inimi de anghinare
- 2 linguri parmezan ras
Mod de preparare:
Topiti untul, adaugati oul si cand prinde crusta ungeti jumatate de omleta cu maioneza, adaugati anghinare si presarati parmezan.
Aduceti peste cealalta jumatate si intoarceti. Mai gatiti 2-3 minute. Serviti calda.
1 portie care contine
- 11 gr carbohidrati
- 5gr fibra
- 18gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Omleta cu busuioc si parmezan
Pofta buna!