Omletă aromată cu garnitură de ficat de pasăre

Printeaza

Omletă aromată cu garnitură de ficat de pasăre

Ingrediente:

  • 9 oua
  • 500 g ficat de pasăre sau de gîscă
  • 3/4 pahar vin roşu
  • sare
  • piper
  • 1 lingură smîntînă
  • 30 g făină
  • 150 g unt
  • 4 g mirodenii de cîrnaţi

 

Mod de preparare:

Omletă aromată cu garnitură de ficat de pasăre: Ficatul se pune într-un vas cu capac şi se înăbuşe cu 60 g unt, sare, piper, mirodeniile şi 3 linguri apă.

Cînd este gata, ficatul se scoate şi în vasul în care a fost înăbuşit se pune 30 g făină şi vin roşu şi se fierbe 3 minute.

Ficatul se taie felii şi se ţine la cald.

Se prepară omleta din ouă, sare şi smîntînă, se pune ficatul amestecat cu sosul, se rulează şi se aşază pe un platou oval.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.