Omletă cu brânză cheddar şi ciuperci

Printeaza

Se încinge un pic de ulei de măsline într-o tigaie mică de teflon. Se aruncă 1 mână de ciuperci champignon tăiate felii şi se prăjesc la foc intens, până devin aurii.

Se răstoarnă conţinutul tigăii într-un bol şi se amestecă cu 25g de brânza cheddar şi 1 mână de pătrunjel tocat grosier.

Se pune din nou tigaia pe foc şi se toarnă 2 ouă bătute. Se prăjesc 1 minut sau când ţi se pare că s-au legat. Se pune cu lingura din amestecul de ciuperci pe jumătate din omletă.

Se împătureşte omleta în două, folosind o spatulă, astfel încât să fie acoperite ciupercile. Se mai prăjeşte câteva minute, apoi se răstoarnă pe o farfurie.

Omletă cu brânză cheddar şi ciuperci

Omletă cu brânză cheddar şi ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.