Omleta cu anghinare si parmezan din: unt, oua, maioneza, anghinare, parmezan. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și […]
Omleta cu branza si legume proaspete
PrinteazaOmleta cu branza si legume proaspete din: oua, telemea, rosii, ardei gras, ceapa, sare, piper.
- patru ouă
- 100 g brânză telemea
- două roşii
- un ardei gras
- o ceapă roşie sau trei cepe verzi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ouăle se bat bine, se condimentează şi se pun la prăjit într-o tigaie din teflon bine încinsă, fără ulei.
Când omleta este făcută pe o parte, se întoarce şi se pun deasupra ei brânza tăiată cubuleţe, roşiile tăiate în jumătăţi, ardeiul gras feliat şi rondelele de ceapă.
Se lasă un minut, la foc mic, apoi se scoate pe un platou, şi se îndoaie ca o pizza calzone.
Omleta cu branza si legume proaspete
Pofta buna!
poate iti place si:
Omleta cu anghinare si parmezan
Omletă cu spanac și avocado
Omletă cu spanac și avocado din: oua, spanac, avocado, sare, piper, ulei de masline, branza, patrunjel sau coriandru. Ingrediente: 3 ouă 100 g spanac proaspăt 1/2 avocado Sare și piper după gust Ulei de măsline pentru gătit Optional: brânză proaspătă, pătrunjel sau coriandru pentru decor Mod de preparare: Spălați și tocați aproximativ 100 de […]
Pofta buna!