Omletă cu legume și brânză din: oua, sare, piper, ardei rosu, ceapa, ulei de cocos, branza rasa, patrunjel. Această omletă este o rețetă simplă, dar gustoasă și sățioasă potrivită pentru dieta ketogenică. Ouăle și brânza oferă o sursă bună de proteine, în timp ce legumele adaugă fibre și vitamine. Ingrediente: 3 ouă Sare și piper […]
Omleta cu branza si mazare
PrinteazaOmleta cu branza si mazare din: mazare, fasole, oua, lapte, branza de capra si menta.
- 300g amestec congelat de mazăre şi fasole
- 8 ouă mari
- lapte
- 100g baton brânză de capră, cu coajă
- 1-2 linguri de mentă tocată
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul pe funcţia grill. Se fierb mazărea şi fasolea 4 minute până se înmoaie şi se scurg bine.
Se bat ouăle cu laptele şi puţină sare şi piper. Se taie patru felii rotunde de brânză de capră (vei folosi cam jumătate de baton).
Se toacă sau se fărâmiţează restul de brânză şi se amestecă cu ouăle, legumele şi menta.
Se încinge o tigaie ce poate fi băgată la cuptor, se toarnă amestecul de ouă şi se lasă pe foc 8-10 minute până când mai ramâne doar puţin amestec nefăcut.
Se aşază deasupra feliile de brânză de capră, apoi se dă la cuptor până se coace tot amestecul şi devine auriu.
Omleta cu branza si mazare
Pofta buna!
poate iti place si:
Omleta cu anghinare si parmezan
Omleta cu anghinare si parmezan din: unt, oua, maioneza, anghinare, parmezan. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și […]
Pofta buna!
Omleta cu banza si mazare este perfecta pentru un mic dejun consistent