Omletă cu garnitură de tocăniţă de pui cu ciuperci

Printeaza

Omletă cu garnitură de tocăniţă de pui cu ciuperci

Ingrediente:Omletă cu garnitură de tocăniţă de pui cu ciuperci

  • 9 oua
  • 800 g pui
  • 1 linguriţă boia
  • 3 cepe
  • 3 linguri smîntînă
  • 150 g unt
  • sare
  • 15 g făină
  • 250 g bureţi
  • 3/4 pahar supă

Mod de preparare:

Ceapa tocată se sotează în unt şi pe parcurs se pune boiaua, făina, supa şi 2 linguri smîntînă.

Carnea de pui şi ciupercile se fierb, se taie bucăţele, se amestecă cu sosul şi se mai fierb 2 minute.

Se face omleta cu ouăle, sare şi 1 lingură de smîntînă, se pune compoziţia pe ea în mijloc (în lung) şi se aşază pe un platou oval.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.