Omleta cu capsuni si portocala la cuptor

Printeaza

Omleta cu capsuni si portocala la cuptor din: oua, zahar, unt, capsuni, portocala.

 

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 30 g unt
  • 1 portocală
  • căpşuni

 

 

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri.

Freci gălbenuşurile cu zahărul, 2 linguri de suc de portocală şi coaja ei rasă, până obţii o compoziţie spumoasă.

Pui în compoziţie albuşurile bătute spumă şi făina, ames­tecând uşor.

Ungi cu unt o formă rotundă de prăjituri, aşterni o hârtie de copt şi presari făină.

Torni aluatul şi îl coci până de­vine auriu. Răstorni omleta pe un pro­sop.

Garniseşti cu căpşunile ames­tecate cu zahăr şi rulezi cu ajutorul prosopului.

Poţi să tai omleta în două şi să pui căpşunile între cele două bucăţi de ruladă.

Serveşti omleta cu friscă.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.