Omleta cu capsuni
PrinteazaO reteta de omleta cu capsuni din: capsuni, menta, otet balsamic, zahar brun, oua, vanilie si unt.
- 8 căni de căpşuni
- o linguriţă de mentă proaspătă, tocată
- o linguriţă de otet balsamic
- 2 linguriţe de zahăr brun
- 2 ouă mari
- un sfert de linguriţă de vanilie naturală
- 2 linguri de unt
Mod de preparare:
Intr-un bol se combină căpşunile, menta, oţetul şi zahărul. Intr-altul se bat gălbenuşurile de ou cu vanilia şi încă o jumătate de linguriţă de zahăr, timp de 1 minut. Intr-o tigaie de teflon se pune untul la foc mic, apoi se adaugă amestecul de ouă. Se ţine la foc mic până capătă o consistentă de omletă.
Se pune într-o farfurie mare, se adaugă în centru căpşunile cu ajutorul unei spatule şi apoi se pliază. Deasupra se cerne zahăr pudră. Este un desert care combină proteine de calitate superioară şi zahăr.
Omleta cu capsuni
Pofta buna!