Omletă cu carne si cârnaţi

Printeaza

Omletă cu carne si cârnaţi din: oua, carnati oltenesti, piept de pui, usturoi, lapte dulce, ceapa verde, pudra de curry, morcov, ulei de floarea soarelui, sare, piper, patrunjel, castraveti murati.

Ingrediente:

  • 4 oua
  • doi carnati oltenesti
  • un piept de pui mic
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml lapte dulce
  • un fir de ceapa verde
  • jumatate de morcov
  • pudra de curry
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • castraveti murati

 

Mod de preparare:

Cârnaţii olteneşti se taie rondele şi se prăjesc într-o tigaie cu puţin ulei. Se scot cu o spumieră şi se lasă să se răcească într-un castronel.

Pieptul de pui se dezosează, se spală, se scurge de apă şi se taie fâşii subţiri. Se prăjeşte în uleiul rămas de la cârnaţi şi se pune într-un castronel.

Morcovul se curăţă de coajă, se spală, se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se căleşte în puţin ulei.

pun deasupra rondelele de cârnaţi, fâşiile de pui, ceapa verde curăţată şi tocată mărunt.

Ouăle se pun într-un castron şi se bat cu o furculiţă sau un tel. adaugă laptele dulce, usturoiul pisat, un vârf de linguriţă cu pudră de curry, sare şi piper după gust.

toarnă uniform peste ingredientele din tigaie şi se lasă să se prăjească până se dezlipesc marginile omletei de tigaie.

întoarce cu ajutorul unei spumiere şi se mai prăjeşte câteva minute. serveste calda, presarata cu patrunjel tocat si cu castraveti murati.

 

Omletă cu carne si cârnaţi

Omleta_cu_carne_si_cârnati

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.