Omletă cu ciuperci champignon din: ulei de cocos sau ulei de palmier, oua, ciuperci champigon, condimente. Ingrediente: o linguria de ulei ( cocos, palmier) 3 ouă 100 g ciuperci champignon condimentele Mod de preparare Pui uleiul si ciupercile tăiate felii subtiri în tigaie, dai focul la minim si acoperi cu capacul. Lasi 1-2 minute. […]
Omleta cu carne de pui si praz
PrinteazaOmleta cu carne de pui si praz din: pulpe de pui dezosate, cartofi, oua, ulei, sare, piper, praz, marar.
Ingrediente:
- 2 pulpe de pui dezosate
- 2 cartofi
- 6 ouă
- 3-4 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 praz
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Fierbi cartofii în apă cu sare, îi tai felii şi-i tragi la tigaie cu 3 linguri de ulei. îi scoţi şi-i dai deoparte.
Tai pulpele de pui cubuleţe, le prăjeşti în uleiul rămas şi le scoţi pe un şervet absorbant. Speli prazul, îl tai felii si-l sotezi.
Ungi cu ulei o cratiţă şi pui ouăle bătute cu sare şi piper, după gust. Adaugi prazul, cartofii şi bucăţile de pui.
Dai la cuptor cratiţa 30 de minute, iar cu 5 minute înainte să fie gata, presari mărarul tocat.
Omleta cu carne de pui si praz
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de salată si loboda cu omletă
Ciorba de salată si loboda cu omletă din: salata, loboda, ceapa verde, usturoi, orez, bors, oua, ulei, leustean, sare si apa. Ingrediente: 2 salate mari 1 legătură de lobodă 5-6 fire de ceapă verde 2 fire de usturoi cu frunze 1 ceaşcă mare cu orez 1 l borş 2 ouă 2 linguri cu ulei […]
Pofta buna!