Supă Cremă de Morcovi cu Tarhon din: morcovi, ceapa, usturoi, ulei, supa, tarhon, smantana, sare, piper. Acest deliciu culinar, bogat în nutrienți și arome, promite să vă încălzească sufletul în zilele reci și să vă răcorească simțurile în cele calde. Tarhonul, cu aroma sa unică, ridică acest preparat simplu la rang de artă culinară, adăugând […]
Omleta cu cartof si ceapa
PrinteazaOmleta cu cartof si ceapa din: cartofi, ceapa, oua, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 3 cepe
- 5 ouă
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie felii subţiri cartofii si ceapa şi se pun apoi la călit în ulei. Se acoperă si se lasă pe foc aproximativ 10 minute.
Intre timp, se bat ouăle si, când cartofii si ceapa s-au prăjit, se toarnă peste ouă si se amestecă în afara focului.
Se presară cu sare si piper si se pune amestecul în tigaia răcită. Se mai lasă pe foc 15 minute.
Omleta cu cartof si ceapa
Pofta buna!
Tocăniță de Varză Roșie cu Afumătură
Tocăniță de Varză Roșie cu Afumătură din: varza rosie, afumatura, ceapa, usturoi, ulei, otet, zahar, dafin, sare, piper, chimion, ardei gras. Combinația de varză roșie, cu textura sa ușor crocantă, și afumătura aromată creează un fel de mâncare reconfortant și delicios. Această rețetă este o variantă colorată și sățioasă a clasicelor tocănițe de varză, fiind […]