Omleta cu cartof si ceapa

Printeaza

Omleta cu cartof si ceapa din: cartofi, ceapa, oua, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 3 cepe
  • 5 ouă
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie felii subţiri cartofii si ceapa şi se pun apoi la călit în ulei. Se acoperă si se lasă pe foc aproximativ 10 minute.

Intre timp, se bat ouăle si, când cartofii si ceapa s-au prăjit, se toarnă peste ouă si se amestecă în afara focului.

Se presară cu sare si piper si se pune amestecul în tigaia răcită. Se mai lasă pe foc 15 minute.

Omleta cu cartof si ceapa

Omleta_cu_cartof_si_ceapa

Pofta buna!

 

 

 

Supă Cremă de Morcovi cu Tarhon

Supă Cremă de Morcovi cu Tarhon din: morcovi, ceapa, usturoi, ulei, supa, tarhon, smantana, sare, piper. Acest deliciu culinar, bogat în nutrienți și arome, promite să vă încălzească sufletul în zilele reci și să vă răcorească simțurile în cele calde. Tarhonul, cu aroma sa unică, ridică acest preparat simplu la rang de artă culinară, adăugând […]

Tocăniță de Varză Roșie cu Afumătură

Tocăniță de Varză Roșie cu Afumătură din: varza rosie, afumatura, ceapa, usturoi, ulei, otet, zahar, dafin, sare, piper, chimion, ardei gras. Combinația de varză roșie, cu textura sa ușor crocantă, și afumătura aromată creează un fel de mâncare reconfortant și delicios. Această rețetă este o variantă colorată și sățioasă a clasicelor tocănițe de varză, fiind […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.