Omletă cu cartofi noi

Printeaza

Omletă cu cartofi noi din: oua, cartofi noi, ceapa, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 6 cartofi noi
  • 2 cepe
  • 7 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli, îi tai felii subţiri şi-i prăjeşti câteva minute în ulei încins.

Tai apoi mărunt ceapa curăţată, o adaugi peste cartofi, le mai laşi 5 minute să se călească împreună şi le scoţi pe o farfurie.

Baţi ouăle cu puţină sare şi piper, le amesteci cu cartofii şi ceapa şi torni totul într-o tigaie în care ai încins uleiul rămas.

După ce ai prăjit omleta si pe o parte si pe cealalta, o scoti pe un platou si o aduci la masa alaturi de salata de sezon.

 

Omletă cu cartofi noi


Poftă bună!

 

 

Salată de Boeuf Reinterpretată

Salată de Boeuf Reinterpretată din: piept de pui, cartofi dulci, pastarnac, fasole verde, avocado, iaurt grecesc, sare, piper, chimen. Descoperă o versiune modernă a clasicului salată de boeuf! Combinație inedită de ingrediente pentru un gust unic. Rețetă detaliată cu valori nutriționale incluse. Salata de boeuf, un clasic al bucătăriei românești, este un fel de mâncare […]

Borș de Sfeclă Roșie cu Aromă de Mărar

Borș de Sfeclă Roșie cu Aromă de Mărar din: sfecla rosie, morcovi, pastarnac, ceapa, apa, bors de casa, marar, sare, piper, usturoi. Această rețetă de borș de sfeclă roșie cu mărar este o reinterpretare a clasicului borș ucrainean. Ingrediente: 4 sfecle roșii mari 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă mare 2 litri de apă 1 […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.