Omleta cu carne de curcan si ciuperci din: carne tocata de curcan, oua, smantana, ceapa, usturoi, ciuperci, spanac, supa de legume, ulei de masline, suc de lamaie, marar, sare, piper, usturoi, ardei iute, condimente, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne tocata de curcan 7 oua 1/8 cana smantana 1 ceapa, felii subtiri 3 catei de […]
Omletă cu cartofi şi parmezan (usor de preparat)
PrinteazaOmletă cu cartofi şi parmezan (usor de preparat) din: oua, parmezan, patrunjel, cartofi, sare, piper si ulei.
- 5 oua
- 3 linguri parmezan ras
- 1 legatura patrunjel verde
- 5 cartofi
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Cureţi, speli şi tai cât mai subţiri cartofii. într-un castron baţi ouăle, adaugi sare şi piper după gust şi parmezanul şi amesteci ingredientele.
Speli şi tai mărunt pătrunjelul, îl pui peste ouă, apoi amesteci din nou.
In tigaie încingi bine uleiul şi prăjeşti un pic cartofii pe ambele părţi, apoi îi răstorni în castron peste ouă.
Amesteci bine şi răstorni amestecul în tigaia de prăjit. Ca orice omletă, o prăjeşti pe ambele părţi şi o serveşti caldă.
Pofta buna!
poate iti place si:
Omleta cu carne de curcan si ciuperci
Omleta cu carnati si spanac
Omleta cu carnati si spanac din: unt, carnati, spanac, ceapa rosie, rosii cherry, busuioc, branza, oua, sare de mare, piper. Ingrediente: 4 linguri unt 2 cârnați 2 cesti de spanac ¾ ceasca ceapa rosie cubulete 2 cani roșii cherry, taiate jumatati ¼ ceasca busuioc tocat 2 cesti brânză cheddar rasa 10 oua sare de mare […]
Omleta cu ierburi aromatice
Omleta cu ierburi aromatice din: oua, sare, piper, busuioc, arpagic, cimbru, unt, parmezan. Ingrediente: 2 oua sare piper negru 2 frunze busuioc, tocat 1-2 lingurite arpagic proaspăt, plus mai mult pentru servire 1 crenguta de cimbru proaspat, tocat 1 lingura unt nesarat 1 lingura parmezan ras, plus mai mult pentru servire Mod de preparare: Spargeti […]
Pofta buna!